Szeretnél többet tudni a borok világáról?
Érdekel a borkészítés folyamata?
Elsajátítanád a borkóstolás rejtelmeit?

A DiVino Wine Schoolban minden kérdésedre választ kaphatsz, megismerve a borászati világ rejtelmeit!

Kiknek szól a tanfolyam ?

Laikus borfogyasztóknak akik szeretnének átfogó képet kapni a borkultúráról, gasztronómiai ismereteiket bővíteni, kóstolásukat tökéletesíteni vagy csak egyszerűen többet megtudni a bor izgalmas világáról.

Akik alapfokú általános műveltség mellett nem csak borfogyasztók, hanem borértők is szeretnének lenni, bekapcsolódni a ‘pohárforgatós’ beszélgetésekbe, belemerülni a tanninok, maradékcukrok és terroir jelleg kérdéskörébe.

Tematika 

A 2 napos kurzus során a résztvevők az alábbi témakörökbe nyerhetnek betekintést:

  • Borkóstolási technikák, szisztematikus kóstolási ismeretek
  • Alapvető borstílusok
  • Szőlészet
  • Borászat
  • Nemzetközi szőlőfajták
  • Magyarország borvidékei
  • Bor-étel párosítás
  • Borászati eszközök
  • Borok életciklusa, fejlődése
  • Bormarketing

Előadók

Sebestyén Csilla
Nemzetközi borakadémikus
Sebestyén Pince

Miklós Csabi
Borász, kertészmérnök
miklóscsabi Pincéje

Waller Zoltán
Head sommelier, Tigris Étterem
Szakmai vezető, DiVino Borbár

Időpont: 2017.04.29. szombat és 2017.05.06. szombat 09:30-16:00 

Helyszín : DiVino Debrecen

Ár : 25000 Ft + ÁFA (31750 Ft)

Az ár magában foglalja :

  • A képzés árát
  • A borkóstolást, a hozzá kapcsolódó ételeket
  • Kétfogásos ebédet mindkét nap
  • A képzés elvégzését igazoló oklevelet
  • Egy 5000 Ft értékben lefogyasztható kupont a DiVino Debrecenbe

JELENTKEZÉS

Jelenetkezés e-mailben a debrecen@divinoborbar.hu címen, az alábbi adatok megadásával:

Teljes név, Lakcím, E-mail cím, Telefonszám, Számlázási cím (amennyiben eltér)

vagy

Személyesen a DiVino Debrecenben

 

dwineschooldebrecen.jpg